Mama in beweging

Pre- en postnatale kine

Je bent (bijna) mama

Een nieuw leven, in je buik of na de bevalling. Wat een gevoel! Intussen verandert je lichaam letterlijk en figuurlijk. Misschien zit jij op die mooie, roze wolk. Of misschien voel jij je even niet meer thuis in je lijf. Bij Kinehuis Wow ben je welkom zoals je bent. Hoog in energie en volop in jouw kracht, maar ook als het eens wat minder gaat. You be you.

Prenatale kinesitherapie

Je buik wordt steeds groter en zwaarder. Zwangerschapskwaaltjes zoals bekkenklachten, een pijnlijke rug en vochtophoping kunnen zich al eens voordoen. Wij bieden je de juiste tips en oefeningen zodat jij je zwangerschap zo comfortabel mogelijk beleeft.

Is de bevalling in zicht? Kinehuis Wow is jouw rots in de branding. Hoe we jou voorbereiden? We zoeken naar jouw ademhaling om de weeën door te komen. Daarnaast ontdek je welke houdingen voor jou het meest comfortabel zijn tijdens het opvangen van de weeën. We geven ook aandacht aan de bekkenbodem en diepe core ter voorbereiding van de postnatale kine.

Postnatale kinesitherapie

Tijdens de postnatale kine richten we ons op het vlot herstel van je lichaam, conditie en je kracht na de zwangerschap. Volledig op jouw tempo. We ondersteunen je bij het trainen van je bekkenbodem, buik- en rugspieren en conditie. Je krijgt persoonlijke tips die je nieuwe energie geven, lichamelijk én mentaal. Wil jij de juiste tips & tricks ontvangen over hoe je het beste je kindje kan heffen en dragen? Ook dat is mogelijk.

“She believed she could, so she did.”

– R.S. Grey