Wat denk je, voelt het goed aan?

Heb je een vraag of wil je een nieuwe afspraak maken? Wij staan te popelen om jou te helpen. Houd er rekening mee dat huisbezoeken alleen telefonisch kunnen worden ingepland.

Algemene kine

Post- en prenatale kine

Lymfedrainage

13 + 3 =

Plan je afspraak online, telefonisch of via e-mail

Let op: een huisbezoek vastleggen is enkel mogelijk via telefoon. Kom je terecht op de voicemail? Vermeld dan duidelijk je naam en telefoonnummer. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Adres

Welvaartstraat 36
8310 Assebroek

Telefoon

Praktijkuren

Ma t/m Do 8u – 21u
Vr 8u – 20u

Veelgestelde vragen

Hoe bereik je de praktijk?

Parkeren is mogelijk voor de deur/oprit van de praktijk of verder in de straat. Kinehuis Wow ligt buiten de blauwe zone, dus je hoeft geen blauwe kaart te leggen. Beter een goede buur dan een verre vriend, dus we vragen je om niet te parkeren voor de oprit van een andere garage.

Hoe verloopt een eerste afspraak?

Tijdens een eerste bezoek deel je je verhalen en symptomen. Na een gesprek over je medische achtergrond, voeren we een kinesitherapeutisch onderzoek uit. Op basis van deze info, stellen we een behandelplan op. Losse (sport)kledij maakt de behandelingen en eventuele oefeningen comfortabeler.

Tijdens de eerste sessie brengen we ook je administratieve gegevens in. Breng volgende documenten zeker mee:

 • Identiteitskaart;
 • Voorschrift van de arts;
 • Klevertje van het ziekenfonds;
 • Je medische dossier (verslagen en resultaten van vroegere onderzoeken).

Heb je al kinebehandelingen achter de rug bij een collega? Laat ons dit weten. Zo vermijd je mogelijke problemen met terugbetalingen door de mutualiteit.

Wat kan je doen om je voor te bereiden?

 • Breng je eigen handdoek mee.
 • Kom op het afgesproken tijdstip.
 • Voel je je ziek, koortsig of grieperig? Bel dan op tijd je afspraak af en neem contact op met je huisarts.

Wat gebeurt er als je te laat bent?

We streven ernaar om iedereen de nodige aandacht en zorg te bieden. Daarom vragen we om steeds op tijd te zijn. Houd er rekening mee dat als je te laat komt, een behandeling niet langer kan duren dan voorzien.

Kan je een afspraak annuleren?

Kan je niet aanwezig zijn? Verwittig de praktijk minstens 24 uur op voorhand. Op die manier kan een andere patiënt je plaats innemen. Indien je te laat of niet afbelt, zijn we helaas genoodzaakt om de afspraak in rekening te brengen.

Hoe verloopt de betaling?

 • Praktijkbehandelingen
  Betalen doe je na elke sessie en is mogelijk met bancontact, QR-code (Payconiq) of contant. Getuigschriften bestemd voor de verzekering maken we per maand op en krijg je persoonlijk mee. Na het binnenbrengen van deze getuigschriften, ontvang je een deel van het bedrag.
 • Huisbezoeken
  Behandelingen aan huis rekenen we af op het einde van die maand waarop je de getuigschriften samen met het overschrijvingsformulier ontvangt (BE35 7360 2774 9037). De betaling dient ten laatste 3 weken na de getuigschriftdatum te worden uitgevoerd.

Welke behandelingen/specialisaties hebben wij niet?

Wij willen iedereen de juiste behandeling geven en hechten belang aan gespecialiseerde zorg. Wij specialiseren zelf in bepaalde domeinen en erkennen ook waar wij niet in gespecialiseerd zijn zoals neurologische aandoeningen of klachten, ontwikkelingstherapie bij kinderen, ademhalingstherapie bij COPD. Hiervoor raden wij graag aan om een gespecialiseerde collega te contacteren.

Heb je hierover vragen of twijfel je of we een specifieke therapie uitvoeren; je man ons steeds bellen of een mail sturen. We helpen je graag verder met je vragen.

Zijn wij geconventioneerd of gedeconventioneerd?

Wij zijn gedeconventioneerd. Dit betekent dat wij onze tarieven zelf mogen bepalen. Onze tarieven vallen binnen het advies volgens onze beroepsverenigng Axxon en zijn afgestemd met de collega’s binnen de regio. Heeft u een verhoogde tegemoetkoming dan zijn wij verplicht de geconventioneerde tarieven te hanteren bepaald door het RIZIV.

Sinds januari 2024 vragen wij €34 voor praktijkbehandelingen. Dit tarief wordt gerekend binnen elke categorie pathologie of aandoening. Voor huisbezoeken vragen wij een extra verplaatsingsvergoeding van €2.