Ons team geeft je je Wow terug!

Onze missie? Mensen in hun kracht zetten, letterlijk én figuurlijk

Dat is waarom ik, Fauve Simoens, in 2016 mijn praktijk startte. Het werd al snel duidelijk: we denken vaak dat we het allemaal alleen moeten doen. Dat je je leven na een zwangerschap of kankerbehandeling terug op de rails moet krijgen zoals voorheen. Wel bij Kinehuis Wow wil ik tonen dat het anders kan. Zwanger worden, bevallen of kanker krijgen zijn heftige gebeurtenissen. Je verandert als persoon. Kinehuis Wow wil dat elke persoon zijn/haar nieuwe ‘ik’ mag omarmen, respecteren en graag zien.

Jij mag je eigen kracht (her)ontdekken

We spreken van een Kinehuis, niet alleen voor de huiselijke, vertrouwde sfeer, maar ook omdat ik het niet meer alleen doe. Intussen zijn we een team van drie enthousiaste kinesisten. Een groep die zich constant bijschoolt om jou nog meer in beweging te brengen. Klaar voor dat Wow-gevoel?

WIE ZIJN WE?

Fauve – Oprichter
Kinehuis Wow

Sinds 2013 actief als kinesitherapeute, sinds 2016 de drijvende kracht achter Kinehuis Wow. Met haar vurige passie helpt ze vrouwen om opnieuw in zichzelf te geloven. “Want jezelf kunnen zijn is alles.” Hoe ze haar batterijen het liefste oplaadt? Een goed boek, een yogasessie en een knuffelmoment met de kids doen wonderen. In de zomer kun je Fauve wel eens op een festival vinden. Music is everything!

Specialisaties: Musculofasciale technieken, lymfedrainage en pre- & postnatale therapie.

Emma – Kinesitherapeut
Team Wow

Versterkt sinds 2021 het team. Met een vat vol enthousiasme en energie laat ze jou meteen op je gemak voelen. Hoe ze haar batterijen het liefste oplaadt? Al genietend van de bloeiende natuur, want de zomer is hét topseizoen voor Emma. Een lange avondwandeling bij zonsondergang, “een trip naar ‘t zeetje”, een gezellige barbecue… daar wordt Emma instant happy van.

Specialisaties: Dry needling, taping en manuele therapie.

Justine – Kinesitherapeut
Team Wow

Ontvangt je sinds 2022 met een glimlach van oor tot oor. (Ja, echt stralend) Als een echte optimist moedigt ze je aan om jouw doelen te bereiken. Hoe ze haar batterijen het liefste oplaadt? Een terrasje in hartje Brugge, dansen en zingen met vriendinnen, een stranddagje met familie… Justine loves the good life.

Specialisaties: Dry needling, pre- en postnatale en respiratoire therapie.

Kom binnen in ons Kinehuis

Ben je op zoek naar een kinesist om je te begeleiden met je revalidatie? Wij begeleiden jou om die kracht in jezelf te (her)ontdekken. Op jouw tempo, met een luisterend oor en vol krachtige optimisme.

Jij in beweging

Mama in beweging

Jouw leven in beweging